Get Adobe Flash player

Jom Tempah TShirt Kelas Anda di Tahun 2020…

Hai & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Harap2 semua sihat selalu terutamanya dah masuk Tahun 2020 ni.

Jom tempah TShirt kelas untuk group korang di Tahun 2020 ni & buat semua orang lain kat sekolah korang jeles dengan grup anda.

Bukan susah pun nak tempah TShirt kelas ni….

Apa yang korang kena perlu buat ialah :

  1. Bincangkan pasal berapa helai nak order, baju jenis apa & nak cetak apa atas baju tu.
  2. Pastu kalau belum ada design nak cetak…korang pilih je mana2 design sedia ada yang kitaorang ada atau buat sendiri kat WEBSITE ni.
  3. Dah ada detail tu semua…kontek je kami seperti bawah ni…

    a. Whatsapp kami di 0192254028 (Abg Nik 1) / 0193643692 (Abg Nik 2) / 0193643692 (Kak Salina)
    b. Emelkan ke emel saya di adminkomisen@gmail.com.

TShirt kelas ni selain seronok boleh pakai ramai2 pada awal tahun sampai akhir tahun tapi juga boleh jadi kenangan indah pada korang semua.

Bayangkanlah….Tahun 2020 tu anda dalam Tingkatan 5. Tahun ni nak SPM.

Pastu dalam 5 tahun lagi, korang dah masing2 kerja…mungkin dah duduk jauh2 dah.

Masa tu bila tengok balik baju yang korang tempah pada Tahun 2020…mesti rasa sayu sebab terkenang semula grup korang yang buat TShirt ramai2 sebelum ni.

Cer tengok antara contoh gambar TShirt kelas yang boleh jadi kenangan korang bawah ni….

TShirt Hoodie Kelas
Belakang baju ada nama ramai2….

Macam gambar baju atas ni..TShirt Hoodie kelas…

Belakang baju tu ada nama sorang2. So, bila kita dah keluar sekolah & bila kita renung balik baju ni, nanti kita akan teringat2 kisah masa kat kelas tu dulu…..

TShirt Kelas
TShirt Kelas

Ada macam2 contoh TShirt kelas yang kami ada.

Terpulang…nak guna contoh yang kami ada atau boleh buat sendiri ikut selera sendiri.

KLIK SINI kalau nak tengok design TShirt Kelas yang kitaorang ada sediakan.

KLIK SINI kalau nak buat design tu sendiri. Terpulang pada anda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *