June 2018
M T W T F S S
« Apr    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
Get Adobe Flash player

Pening nak cari design TShirt kelas….kami boleh tolong anda!

 

Hai korang,

Salam cetak TShirt kepada semua pelawat kami.

Apa khabar semua? Saya doakan semua sihat lah ye.

Bagi anda yang sedang cari TShirt untuk kelas, kolej, sekolah, batch & apa sahaja yang berkaitan kelas anda, sinilah sebenarnya tempatnya.

Korang boleh buat design TShirt ikut suka hati anda & kalau rasa tak ada idea, korang boleh cipta atau reka sendiri design tu dengan idea anda sendiri.

Dan tahu tak korang…..sebahagian besar tempahan TShirt Kelas yang kami terima di www.cetaktee.com ni adalah dari IDEA customer sendiri.

Jarang customer mintak kami sediakan untuk mereka.

 

Buat design sendiri ni tak susah sebenarnya.

Ada beberapa kelebihan kalau buat design sendiri ni sebenarnya berbanding kalau kami sendiri yang buatkan :

  1.  Lagi puashati sebenarnya sebab boleh adjust selagi mahu.

  2. Boleh bincang dengan kawan2 untuk dapatkan design yang semua sepakat.

  3. Boleh buat banyak2 design pastu pilih mana yang nak.

  4. Buat design sendiri ni tak kena caj tambahan…FREE OF CHARGE.

  5. Boleh jimat duit & masa sebab tak perlu tunggu lama untuk orang lain buatkan design tu.

  6. Tak perlu download atau install software yang canggih semata2 nak buat design tu.

  7. Tak perlu perah idea gila2….sebab dah ada siap gambar2 yang boleh masuk terus atas baju.

  8. Boleh susun design ikut suka hati “on the spot”.

 

Ok…kat sini saya tunjukkan antara TShirt2 kelas yang kami siapkan daripada design customer yang menggunakan website Design Tshirt Sendiri yang kami sediakan tu ye…

 

Ni antara design TShirt kelas yang menggunakan design customer sendiri.

Actually ada banyak lagi contoh baju tu tapi ni antara contoh yang sempat dimasukkan.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

3. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Tapi kalau korang masih jugak tak ada IDEA tapi nak cuba gunakan design yang kami ada pun boleh jugak…

Klik je button bawah ni untuk pilih design TShirt yang kami ada….

 

Bagi korang yang nak merasa design lain dari yang lain, kami jugak ada sediakan :

  1.  DESIGN FLORAL
  2.  DESIGN GOLD
  3.  DESIGN SILVER

Kalau ada sape2 nak buat design camni, kami pun boleh buatkan ye.

Anda boleh pilih apa sahaja jenis FONT atau TULISAN yang anda nak.

Janji yang FREE. Jangan ambik yang berbayar. Tak berbaloi nak bayar nanti.

Font tu anda boleh cari dalam Google Search. Cari FREE FONT..ada beratus ribu jenis tulisan yang korang boleh pilih.

Oklah…setakat ni dulu.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :

1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;

2.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau

3. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jumpa lagi…baaaiiii…..

DARI : ABG NIK & KAK SALINA 

www.mohcetakbaju.com

www.cetaktee.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contoh Design Tshirt Kelas