Get Adobe Flash player

CARA BAYARAN

Hai….hai….hai,

Makluman penting!!!!! Page ini hanya perlu diisi setelah anda benar-benar confirm nak tempah TShirt ngan kitaorang dan dah bersedia nak buat bayaran dengan kami.

Kalau anda masih lagi ragu-ragu dan tak dapat lagi harga TShirt sebenar, sila klik page “Nak Tahu Harga tak?” dibahagian atas website ini. Setelah berbalas-balas emel & dah konfem harga baju korang, baru le klik page ni.

Ok…bagi sape2 yang dah konfem untuk buat payment, sila ambil langkah kat bawah ni dulu :

1.  Buat bayaran ke mana-mana akaun kat bawah ni. Tak kira guna online ke, Cash Deposit Machine ke hatta nak pakai wang pos pun boleh.

INGAT! Kalau tak konfiden, you all boleh buat bayaran deposit 50% dulu, pastu bila baju korang dah siap, saya emelkan gambar baju tu & sila buat bayaran baki. Dah dapat bayaran baki, baru saya poskan baju tu. KOS POS, SEMAK KAT PAGE SYARAT POS KAT ATAS NUN.

Nama Bank : Maybank Berhad
Nama Akaun : Ainix Resources
No.Akaun  : 508065882325

Nama Bank : CIMB Bank Berhad
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 12470006352527

Nama Bank : Bank Simpanan Nasional (BSN)
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 11113-29-85378286-1

Nama Bank : Bank Islam Malaysia Berhad (BIMB)
Nama Akaun : Nik Nasruddin Nik Malek
No.Akaun : 13-026-02-010489-3 

Logo Paypal

BARU!!!! Bayaran menggunakan Paypal. Jika anda nak buat bayaran guna Kad Kredit, anda boleh guna Paypal.

Saya akan emelkan invois Paypal melalui emel kepada anda selepas anda mendapat pengesahan harga. MUDAH SAHAJA!!!

# Kalau nak bank in guna akaun lain ataupun wang pos, bagitahu saya dalam emel ye.

2.  Dah bank in…..isi borang kat bawah nun.

Kalau dah selesai isi maklumat tu, Insya Allah! dengan izin Allah saya akan cuba siapkan dalam tempoh 2 minggu ke 3 minggu (paling lewat). Kalau nak cepat kena bagitahu dalam emel.

Invois bayaran biasanya kami kepil sekali dengan baju dah siap nanti.

Ok……ada apa2 hal, emel je ke emel saya di adminkomisen@gmail.com.

Kalau rasa2 nak dengar suara, call saya sendiri di 0192254028 ataupun call orang rumah merangkap bos saya, Cik Puan Salina di 0193643692.

Insya Allah! apa sahaja kehendak anda akan dilayan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *