Get Adobe Flash player

Bila lagi nak cetak TShirt kelas anda ni kalau tak sekarang?

Assalam & Salam Cetak Baju semua,

Apa khabar semua?

Saya harap korang semua sihat walafiat sentiasa…In Sha Allah.

Bagi anda yang rasa2 nak buat TShirt kelas korang tapi masih2 bertangguh2 lagi….saya rasa baik korang pikir balik.

Jangan bila dah masuk tahun baru, baru nak buat TShirt kelas korang.

Time tu melepas le korang nak pakai sedondon dengan grup korang tu.

Bagi saya ada beberapa sebab kenapa korang perlu buat design TShirt Kelas korang segera & tidak bertangguh2 lagi…..

  1. Boleh pakai TShirt tu dengan kawan2 satu kelas jika kelas korang tu last tahun ni. Katakan SPM….kalau tak buat tahun ni, melepas le kenangan korang untuk ada TShirt sedondon satu kelas.
  2. Tengah2 tahun ni biasanya korang masih lagi tak sibuk dengan exam. Bila dah masuk akhir tahun, nanti pasti sibuk dengan exam nanti.
  3. Kita tak tahu tahun depan masih kelas sama atau tak. So, bila buat TShirt kelas tahun ni, pasti kawan2 tahun ni dah ada kenangan dah dengan TShirt tu.
  4. Katakan korang ada awek kat kelas yang sama & ada kawan2 yang gila2 dalam kelas korang tahun ni….bila dah buat TShirt tu, pasti korang akan terkenang sampai bila2.
  5. Baik buat cepat sebelum kelas sebelah buat dulu. Rasa kembang je hidung bila dapat buat TShirt sedondon satu kelas.

Cuba korang tengok contoh2 betapa gembiranya customer kitaorang sebelum ni bila dah dapat TShirt diaorang tu.

Ni antara gambar2 customer yang happy dengan TShirt diaorang.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :
1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;
2.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau
3. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!

Jom saya kongsi gambar tempahan cetak TShirt kelas yang saya dah siapkan baru2 ni……

Ini kira macam TShirt kelas jugak ni….Kelas Kuantitatif.

Ada tone kaler kat design tu. Tapi just simple je…..2 warna print.
Ni cetak 2 warna print untuk TShirt kelas Finance. Mudah & Senang je.
Macam2 stail design customer cetak untuk design kelas diaorang. Semuanya customer sendiri yang reka & kami cetak je.
TShirt kelas ni boleh dibuat ikut kelas masing2 (kalau nak). Ada kelas sains, akaun, sejarah dll.

So, itulah antara TShirt2 kelas yang saya sempat upload dalam blog ni hari ni.

Kalau nak order baju, korang boleh order ikut langkah2 bawah ni :
1.  Emel ke adminkomisen@gmail.com ;
2.  SMS atau Whatsapp ke nombor hp kitaorang….Abang Nik – 0196654028 / 0192254028 atau Kak Salina – 0193643692 atau
3. Call terus ke nombor2 diatas (tapi tolong jangan call malam sebab kitaorang nak berehat jugak!


Sampai jumpa lagi ye…baaaiiii…

Daripada : Abg Nik & Kak Salina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *