November 2018
M T W T F S S
« Jun    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
Get Adobe Flash player

Tshirt kelas KAMI dapat sambutan luar biasa dari student seluruh Malaysia!

Hai semua,

Apa khabar semua?

Mulai hari ni, saya akan ceritakan macam2 pasal TShirt kelas kepada korang semua beserta gambar TShirt2 Kelas yang kitaorang dah siapkan sebelum ni.

Dalam blog ni jugak, saya akan kongsi ngan korang macam2 tips & cerita pasal macamana cara nak order & tentang design TShirt.

Tahu tak korang….kenapa korang patut ada TShirt kelas setiap tahun bersama geng2 korang?

TShirt kelas ni bukan je….TShirt kelas budak Sekolah Rendah atau Menengah tapi termasuk TShirt kelas2 yang lain..

Antaranya….

  1.  Tshirt untuk student universiti, Kolej, Politeknik, Vokasional.
  2. TShirt untuk pelajar sekolah pondok
  3. TShirt untuk pelajar2 oversea
  4. TShirt untuk pelajar sekolah memandu, sekolah buat kek
  5. TShirt untuk pelajar ikut bidang masing2
  6. Tshirt Batch untuk kelas pengajian, intake sama2 atau tahun lahir sama dll.

Pendekata..macam2 jenis TShirt Kelas yang korang boleh buat dengan kami.

So..kenapa korang perlu ada TShirt Kelas ni untuk grup kelas korang?

Penting sangat ke?

Bagi saya…sangat penting sebab :

  1.  Boleh jadikan kenangan seumur hidup bersama2 kawan2
  2.  Boleh pakai sama2 untuk apa sahaja aktiviti yang korang lakukan bersama.
  3.  Boleh kasi jeles kelas sebelah sebab korang ada TShirt sedondon TAPI kelas sebelah tak ada.
  4.  Boleh ingat balik nama kawan2 atau cikgu bila TShirt ada tulis nama kawan2 sekali kat situ
  5. Boleh teringat balik awek atau pak we lama yang duduk sekelas sebab TShirt tu lah yang korang pakai sekali dulu.

So..itulah antara sebab korang patut ada TShirt Kelas korang mulai sekarang.

Bagi yang dah order ngan kitaorang, terima kasih kitaorang ucapkan & diaorang dah rasa macamana seronoknya ada TShirt sedondon bersama member2 diaorang.

Tak caya…tengok ni…

Ni antara contoh2 baju yang kitaorang pernah buatkan untuk customer kitaorang….

Pada sape2 yang nak order baju..follow je step bawah ni ye :

  1. SEDIAKAN DESIGN NAK PRINT
  2. KUANTITI TEMPAHAN
  3. JENIS BAJU

PASTU……

  1.  Emelkan ke emel saya di adminkomisen@gmail.com ;
  2. Call / Whatsapp / SMS ke 019-2254028 & 0196654028 (Abg Nik), 019-3643692 (Kak Salina)

FAHAM TAK?

 

 

Bagi yang tak ada IDEA nak order TShirt KELAS korang, kitaorang ada sediakan macam2 jenis design sedia ada yang korang boleh pilih je kat situ!

 

Ok..sampai jumpa lagi ye…

Dari Abg Nik & Kak Salina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Contoh Design Tshirt Kelas